Til Vingårde/Châteauer

          Kældervin         
Grand Vin de Provence


Domaine de Regusse

Oprettet i 1970 er Domaine de Regusse fortsat med at bearbejde vinstokke og variere sine produkter. Areal til udnyttelse: 300 ha, hvoraf 260 ha er med vinstokke af 20 forskellige slags druer.

Druerne, som vokser i kalkholdig lerjord, giver vie af stor finesse og kvalitet og har gennem de sidste år opnået adskillige medaljer. Vinen kan med fordel lagres, og den forbedres med tiden, så den passer godt til Deres måltider.

Viticulture Raisonnée Controlée.
For at imødekomme kundernes forventninger benytter Domaine de Regusse en fremgangsmåde: Viticulture Raisonnée Controlée (VRC). Denne fremgangsmåde ligger inden for rammerne af nyt landbrug og har som mål principielt at opfylde 3 store målsætninger. 1. At følge og forlænge arbejdet med at forbedre kvaliteten at vinen ved at forbedre druernes kvalitet. 2. At garantere kunderne produkternes kvalitet og fødevaresikkerhed. 3. At udvikle en etik i produktionen, idet man respekterer miljøet, jorden, arvegodset og traditionerne.

Den 1. august 2004 er SAS REGUSSE kvalificeret VRC, kontrolleret for en varighed på 5 år. (Kun enkelte virksomheder i Frankrig er kvalificeret som VRC.)


 

 

Chardonnay 2004 Medaille d'Argent
Chardonnay du Monde

Vinstokkene har vokset i lerholdig, kalkfattig jordbund. Vinfremstillingen foregår ved kold modning og forgæring. Vinen er tappet på Domainet. Alkoholprocent 12%.

Farve:       

Duft:          Duft af lys tobak, honning, lindetræ.

Smag:        Smager af honning.

Druer:       Chardonnay.

Anbefales som apéritif, til kogt/stegt fisk, ostefondue eller surkål.
Serveringstemperatur 10°-12°.


Chardonnay - Vin de Pays des Alpes de Haute Provence

Vinstokkene har vokset i lerholdig, kalkfattig jordbund. Vinfremstillingen foregår ved kold modning og forgæring. Vinen er tappet på Domainet. Alkoholprocent 12%.

Farve:       

Duft:          Kroppen bleg grøn med duft af eksotiske frugter, citrusfrugter og vanilje.

Smag:        Klar og dominerende krydret smag.

Druer:       Chardonnay.

Anbefales som apéritif, til kogt/stegt fisk, ostefondue eller surkål.
Serveringstemperatur 10°-12°.


Til Forsiden                                  Til Vingårde/Châteauer                                    Til Top
© 2006 - Kældervin.dk