Til Forside

          Kældervin         
Grand Vin de Provence

 

 

Autentiske producenter

Hos Kældervin lægger vi stor vægt på, at vores produkter er fremstillet så autentisk som muligt, og at kvaliteten ligger helt i top. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører efter nøgleord som manuelt arbejde i vinmarkerne, minimalt brug af konserveringsmidler i den færdige vin og med stort fokus på, at druesammensætningen afspejler mest mulig originalitet for området. Vi har ingen ambitioner om at konkurrere med supermarkederne om ”3 for 100”. Til gengæld kan vi garantere en god vinoplevelse uden fordyrende mellemled. Hos Kældervin får du mest vin for pengene.

Vi importerer og forhandler vine fra følgende 15 forskellige domainer/châteauer:

 

 

  Les Vignes de l'Arque                                 NYHED
Er beliggende i området: Uzèes, det ældste franske hertugdømme i nærheden af Montpellier. Vinene er friske, frugtagtige og smagfulde. Forventer snart at få prædikatet AOVDQS og AOC.
Se vores udvalg
  Domaine Clavel                                            NYHED
Vingården er beliggende i hjertet af Rhone-dalen på den højre side af floden i departementet Gard. Domaine Clavel omfatter 70 ha vinmarker med 3 forskellige appelationer: Côtes du Rhone, Chusclan and Saint-Gervais, Côtes du Rhone Villages and Vin de Pays d'Oc og du Gard.
Se vores udvalg
Hjemmeside Domaine de Roquemale.
Er beliggende i nærheden af Montpellier og klassificeret A.O.C. Coteaux du Languedoc. Området er en del af "Grés de Montpellier" en ny appellation inden for Coteaux du Languedoc.
Se vores udvalg
Hjemmeside Domaine du Thouar.
Producerer udelukkende vin baseret på økologisk dyrkede druer. Vinene herfra bærer ECO-certifikat. Vinene lagres udelukkende på nye egetræsfade.

Se vores udvalg
Hjemmeside Commanderie de Peyrassol.
Det ældste domaine i Côtes de Provence. Deres vinproduktion kan dateres tilbage til Korsridderne i 1200-tallet.

Se vores udvalg
 

Château Sainte Beatrice
er et domaine, der ligger lidt afsides oppe i bjergene i regionen Var, men som har en unik filosofi om kvalitet og en meget tidskrævende produktionsmetode.


Se vores udvalg
Hjemmeside Domaine de Rimauresq
er et af de 14 Cru Classé slotte i Provence. Domainet ligger ved foden af Maure-bjergkæden.
Se vores udvalg
Hjemmeside Domaine du Jas d'Esclans
ligger i Esclansdalen på det smukke plateau, som forbinder Muy med Callas i regionen Var. Domænet har ECO-Certifikat for økologisk vindyrkning.  
Se vores udvalg
Hjemmeside Domaine de L'Estello
er endnu et ”højlands-domaine”, som ligger lige uden for byen Lorgues midt i regionen Var.
Se vores udvalg
Hjemmeside Domaine Les Vadons
er et familiejet domain beliggende i Cucuron på bjergskråningerne i Sud du Grand Luberon.
Se vores udvalg
Hjemmeside Château Thuerry
ligger dybt i hjertet af regionen Var. Domainet er på 340 ha og anvender både gammelkendte og moderne teknikker i sin vinfremstilling.
Se vores udvalg
  Domaine de Regusse
ligger i Haute Provence ved Luberon bjergene i en afstand af 45 km fra Aix en Provence og 80 km fra Marseilles. Vinmarkerne ligger i en højde over havet på 450 til 500 m over havet.
Se vores udvalg
  Domaine Palon
ligger lige uden for byen Gigondas i Rhône-dalen. Stedet ejes og drives af den kun 24-årige Sèbastian Palon. Palon-familien har lavet vin i Gigondas i 4 generationer.
Se vores udvalg
Hjemmeside Château Beaulieu
er beliggende i krateret af den uddøde vulkan "La Trévaresse" i Lubèron distriktet i Provence. Vinmarkerne ligger i 350 meters højde.
Se vores udvalg
  Domaine de Sandilaure.
Druerne til denne vin kommer fra nogen af deres bedst belligende vinmarker i Vacqueyras. Der er på inden måde tale om konsumvin, når talen falder på Domaine de Sandilaure.
Se vores udvalg
Hjemmeside Domaine Guillon-Painturaud
er vores leverandør af Cognac og Pineau des Charentes. Domainet ligger i Cognacs fineste cru, Grande Champagne. Stedet har været i Familien Sauvants eje siden 1610.
Se vores udvalg
Hjemmeside Vinhuset Mazziotti
i Bolsena blev grundlagt af Gerardo Mazziotti, som allerede på det tidspunkt havde mere en 10 års erfaring på det ønologiske område. Vinhuset Mazziotti fremstiller den berømte Est Est Est di Montefiascone DOC.
Se vores udvalg
Hjemmeside

Vinhuset VignAmato
ligger i San Paolo di Jesi i regionen Marche. Vinhuset blev stiftet i 1952 af Amato Ceci. VignAmato har været en betydende producent af den hvide Verdicchio dei Castelli di Jesi. Vinhuset fremstiller også 2 rødvine - DOC Rosso Piceno og en DOC Rosso Esino - samt en uovertruffen olivenolie.


Se vores udvalg
Hjemmeside

Villa La Caprareccia
er et lille familielandsted, som ejes af tre brødre. Alt arbejde med vinene foregår manuelt. De 11 familiemedlemmer driver hele virksomheden og får kun hjælp udefra af én person.


Se vores udvalg
Hjemmeside Podere Brizio
er det korte navn for  Azienda Agraria Podere Brizio i Montalcino i Castelnuovo dell'Abate området i en højde på 200-250 m over havet. Markerne vender i perfekt retning mod sydøst og sydvest.
Se vores udvalg
Til Forside                                                                                                         Til Top
© 2006 - Kældervin.dk